I starten var det en lidt svær tid for min søster, da hun valgte at blive selvstændig og oprette sit eget firma, nemlig et cateringfirma. Min søster er uddannet kok og havde masser af ideer til, hvordan hun skulle sikre sig omsætning i det nye firma.
Men nogle af ideerne viste sig at være lige lovlig flyvske, så det første års tid havde hun ikke ret meget til sig selv. Men så fik hun en entreprise på leverancen af mad og snacks til et firma, der driver nogle meget brugte og billige mødelokaler i København. Og det blev noget af et gennembrud for hende.
Hun havde en klar fornemmelse af, at entreprisen ville betyde madleverancer stort set hver eneste dag, så den aftale alene kunne holde hendes forretning kørende. Derfor valgte hun at satse på et meget højt serviceniveau, så kunden ikke ville føle sig fristet til at droppe hende som leverandør på noget tidspunkt.
Og det var en klog taktik, for der snakkes selvfølgelig også sammen blandt udlejere af den slags lokaler, så der gik kun et par måneder, før hun fik en ny henvendelse, som resulterede i faste leverancer til et selskab, der udlejer en hel del gode konferencelokaler i København.
Med denne nye ordre opnåede hun ikke blot en betragteligt større omsætning, men hun kunne også profitere af stordriftsfordele, fordi hendes indkøb af råvarer nu skulle være i betydeligt større mængder.
Så nu kører hendes cateringfirma som varm kniv i smør, og inden for det sidste år har hun ansat yderligere tre mennesker.